Catering van ’t Hooge bestaat 40 jaar!

Februari 2016

Dit jaar bestaat party- en cateringservice J. van ’t Hooge 40 jaar.  Eigenaar Jan van ’t Hooge kijkt terug op 40 prachtige jaren ondernemerschap en verheugt zich op de toekomst. Het jaar 2016 staat in het teken van nieuwe uitdagingen.

In 1976 neemt directeur Jan van ’t Hooge het petit restaurant in Hoogeveen van zijn ouders over, dit is de start van het huidige bedrijf. Jan was op 13 jarige leeftijd al actief in de stationsrestauratie van zijn ouders. Na vele jaren ervaring kwam in 1989 hét debuut op gebied van bedrijfscatering, het eerste bedrijfsrestaurant werd geopend. In 2002 voert Jan een grote verandering door, hij ziet af van het restaurant aan de hoofdstraat van Hoogeveen. Wel werd in 2012 het prachtige Grand café de Heeren van Coevorden geopend, waar dagelijks huisgemaakte producten worden geserveerd.

Inmiddels is het 2016 en is 40 jaar van ondernemerschap voorbij gevlogen.

‘’ Karakteristiek aan ons bedrijf is het familiaire, we doen ons uiterste best voor iedereen. We zijn veel met onze mensen en opdrachtgevers bezig” vertelt Jan.

 

In oktober 2016 staat een grote uitdaging op de agenda, de horecavoorziening van Thialf. Daarnaast zal dochter Inge van ’t Hooge het bedrijf van haar vader overnemen, een grote stap waar ze helemaal klaar voor is!

Inge: “Als moeder van twee kids vind ik het belangrijk dat we de wereld niet als tijdelijke woonplaats zien, maar als iets waar we zuinig op moeten zijn voor onze kinderen en hun nakomelingen. Daarom zetten wij ons in tegen foodwaste en foodmiles. Wij kunnen prima een misvormde komkommer in een salade verwerken”.

 

Speciaal voor het 40 jaar bestaan geeft Catering J. van ’t Hooge een magazine uit. Het magazine staat vol met trends en ontwikkelingen op het gebied voeding en evenementen. Waar producten vandaan komen, favoriete gerechten en de verschillende mogelijk heden die Catering J. van ’t Hooge biedt.

Magazine Catering van 't Hooge 40 jaar bestaan

Direct telefonisch contact: (0528) - 235 000