Brood trends! Zakelijke lunch & bedrijfsrestaurant
Brood is een onmisbaar product in het bedrijfsrestaurant, tijdens de lunch wordt het volop genuttigd. Maar een ‘eenvoudig’ plakje brood is al lang niet meer gewenst. Brood in alle vormen, van alle structuren en verschillende graansoorten is helemaal van nu. De afgelopen jaren heeft brood meer concurrentie gekregen in het bedrijfsrestaurant, door onder andere de salade bar! Dit geldt niet alleen voor het bedrijfsrestaurant maar ook voor de zakelijke lunches die wij dagelijks bezorgen.
LOKALE BAKKER
De kwaliteit van het brood is erg belangrijk, het ‘eenvoudige supermarkt brood’ is niet meer gewenst, de consument wil hogere kwaliteit. Brood van de lokale bakker heeft de voorkeur! Zo komt ons brood bij Bakkerrij Mulder vandaan, gevestigd in Hoogeveen. Geen onnodig transport, wat goed is voor het milieu! De lokale bakker biedt vaak een uniek en een ruim assortiment aan. Ook voor onze bedrijfsrestaurants bieden wij de mogelijkheid om de lokale bakker uit de desbetreffende plaats vers te laten leveren. Uiteraard checken wij voorafgaand de kwaliteit!
BROOD PRESENTATIE
De presentatie van brood is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Minder gebruik van plastic en meer gebruik van natuurlijke materialen, zoals recyclebare verpakkingen. Grote manden met een keur aan broodsoorten liggen klaar voor de verkoop. Ook populair in het bedrijfsrestaurant is het zelf snijden van een ambachtelijke plakje brood.
Ook uw bedrijfsrestaurant door ons laten verzorgen? De koffie staat klaar, u kunt ons bereiken via (0528) – 235 000 of info@vthooge.nl.
Zakelijke lunch verzorging? Wij bespreken graag de mogelijkheden! U kunt ons bereiken via (0528) – 235 000 of info@vthooge.nl.