Thialf Horeca

Horeca exploitatie Thialf

Wij zijn de horecapartner van Thialf. In het vernieuwde Thialf exploiteren wij de sfeervolle brasserie de Butenbocht, het gezellige café het Kluunplak en Thialf zakelijk.

Reserveren voor brasserie de Butenbocht? via horeca2@thialf.nl 

Openingstijden:
Brasserie de Butenbocht
Ma-vrij 9.00 - 22.00 uur
Za-zo  8.00 - 22.00 uur

Café het Kluunplak
Dagelijks geopend van 17.00 - 23.30 uur

Wist je dat Thialf dit jaar voor het eerst het gehele jaar geopend is voor zakelijke bijeenkomsten. Onze hospitality ruimtes blijven ook buiten het reguliere seizoen geopend. Ook blijft de mogelijkheid om een rondleiding te boeken in het vernieuwde Thialf.

                    

@thialfhoreca                       horeca@thialf.nl

       

  

   

       

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3