Pure (h)eerlijke gerechten

Ongeacht de hoeveelheid gasten produceert onze keukenbrigade, bestaande uit 10 (chef)koks, altijd alle eigen gerechten. Hierdoor hoeven wij geen conserveringsmiddelen toe te voegen, hetgeen de smaak- kleur- en geurbeleving optimaal maakt. Onze chef's hebben oog voor detail en maken met vakmanschap alles tussen trendy opgemaakte hapjes tot heerlijke stoofpotten die geurend van de verse kruiden staan te pruttelen op het fornuis. Op deze manier kunnen wij alles naar uw wens maken. Geen opdracht is standaard, en wij kunnen in alle dieetwensen voorzien. De keukenbrigade wordt bijgestaan door onze 3 logistiek medewerkers, onze 4 kantoormedewerkers en 50 cateringmedewerkers, tesamen vormen zij het team van catering VTH.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2017
Webwinkel: MediaLab3