Lunch arrangement luxe per persoon (vanaf 6 personen)

Uw bestelling
Uw winkelwagen is leeg!
Aantal:

Opmerking bij dit product:

€14,00
Excl. BTW: €13,21
Het minimum te bestellen aantal is 6

Dranken Verse koffie en thee Jus d’orange en melk Broodjes Sandwiches en wraps met gerookte zalm, carpaccio, kipfilet met kipkerrie, eiersalade met bacon Warme bijlage huisgemaakte soep of broodje kroket of bladerdeegsnack


Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3