Foodmiles & Foodwaste

Wij zetten ons in tegen verspilling van voedsel. De horeca is verantwoordelijk voor 14% van alle voedselverspilling. Onze aangeboden producten zijn ook te verpakken zodat deze meegenomen kunnen worden om op een later tijdstip genuttigd te kunnen worden. Omdat wij fungeren als een overslag magazijn en gebruik maken van lokale leveranciers beperken wij het aantal kilometers die onze producten moeten afleggen.

Daarnaast maken wij volop gebruik van de producten die het prachtige nederland ons biedt, in plaats van gebruik te maken van geïmporteerde producten die vele kilometers hebben afgelegd om hier te komen.

En wij hebben de belofte gedaan om binnen 5 jaar 20% CO2 te reduceren. Dit zal worden waargemaakt door te gaan rijden met electrische auto's.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3