De vitale fabriek

Als productiemedewerker ben je de hele dag lichamelijk druk bezig. Dit behoeft een andere voedselinname dan bij zittend werk. Langzame calorieën zorgen langer voor een verzadigd gevoel. Wij weten welk assortiment hier heel geschikt voor is. Daarbij houden we uiteraard rekening met het feit dat de producten gezond zijn. Dit bijdraagt aan een goede fitte gezondheid en het is ook nog eens lekker! 

Wordt er veel in ploegendiensten gewerkt? Dan hebben wij ook daar een gevarieerde, verse en lekkere invulling voor. 

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3