Het Klooster

Het Klooster Hoogeveen
'fit door het leven' 

Vanaf februari 2017 zijn wij de horecapartner van Het Klooster aan de Brinkstraat in Hoogeveen. Het centrum voor informatie en inspiratie over thema's als voeding, beweging, vitaliteit en e-health. Bezoek onze sfeervolle Brasserie Fair, waar échte en eerlijke producten verkrijgbaar zullen zijn. Een uniek concept waarbij de ideale combinatie van smaakvol en gezond eten samen komt. 

Zo geniet je bijvoorbeeld van fairtrade koffie met een punt ambachtelijke appeltaart. Of een (h)eerlijke lunch met een huisgemaakte soep, biologisch brood geserveerd met streekproducten en verse juices. Wij zijn geopend en iedereen is van harte welkom! Voor de bezoekers en huurders van Het Klooster, consumenten tot de zakelijke markt is de Brasserie maandag tot en met vrijdag van 9.00-18.00 uur geopend.

Kortom leuk, vernieuwend en lekker!

Reserveren via 0528-726111

Het Klooster Hoogeveen - Catering J. van 't Hooge

Facebook.nl/brasseriefair

      

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3