De Heeren van Coevorden

Grand café de Heeren van Coevorden

Sinds 2011 is ons sfeervolle Grand café de Heeren van Coevoerden en tevens bedrijfsrestaurant gevestigd in het moderne pand van de gemeente Coevorden. Laat je zintuigen prikkelen en proef onze homemade gerechten. Een heerlijke Lunch, smaakvol diner of een gezellige borrel, wij zorgen voor de juiste culinaire beleving.

-- Menukaarten? Bekijk deze gemakkelijk via de website! --

Contact
Adres: Kasteel 1A, 7741 GC Coevorden
Tel:     0524- 524419
Email: info@deheerenvancoevorden.nl 

                       

Online reserveren                      @heerenvancoevorden                   heerenvancoevorden.nl

           

             

 


 

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3