Huisgemaakte taartsalade kip, 2 kg 8-10 personen

Uw bestelling
Uw winkelwagen is leeg!
Aantal:

Opmerking bij dit product:

€39,50
Excl. BTW: €37,26

Deze salade is uiterst geschikt voor bij de borrel of als bijgerecht. De salade wordt feestelijk gepresenteerd op een taartschaal, bevat ca. 2 kg salade en is voldoende voor 8-10 personen. De salades worden afgegarneerd met vers fruit en afhankelijk van de soort met diverse vlees of gerookte vissoorten Huisgemaakte kipsalade met aardappel, ui, room en geheime ingrediënten


Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3