Weet wat je eet...

Je bent wat je eet...

Om gezonde voeding te promoten werken wij met het Kies Gezond Logo. Door onze vers gemaakte soepen, eigen gebakken broodjes belegd met zelf gesneden kazen en vleeswaren, gezonde groene salades, smoothies, juices en vers gesneden fruit te kenmerken met dit logo kiest onze gast in 80% voor een gezond product. Als cateraar zijn wij verantwoordelijk voor een healthy lifestyle op de werkvloer en werken wij mee aan een vermindering van het ziekteverzuim. Het wandelbroodje is een groot succes ter bervordering van lichaamsbeweging tijdens school- productie- of kantooruren. Daarnaast maken wij onze bezoekers bewust van de voedingswaarden door middel van tafelkaartjes.


 

 

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2017
Webwinkel: MediaLab3