De gezonde schoolkantine

15% van de jongeren heeft overgewicht en dit leidt tot pesten, leer- en gezondheidsproblemen. Studeren kost bakken met energie. Als student krijg je letterlijk en figuurlijk veel voor je kiezen. Je lichaam en geest zijn volop in ontwikkeling en dit zorgt voor enorme trek! Wij leren je hiermee om gaan. We leren je dat gezond voedzaam eten niet duur hoeft te zijn én ook nog eens lekker! Dus ‘daahaag’ chips en cola en ‘hallo’ soepjes en salades.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3