Luxe koud buffet per persoon (vanaf 10 personen)

Uw bestelling
Uw winkelwagen is leeg!
Aantal:

Opmerking bij dit product:

€22,50
Excl. BTW: €21,23
Het minimum te bestellen aantal is 10

Huisgemaakte salades Huisgemaakte kipsalade met aardappel, ui, room en geheime ingrediënten Huisgemaakte zalmsalade met stukjes zalm, mayonaise ui en geheime ingrediënten Huisgemaakte kalfsvleessalade met kalfsvlees, aardappel, ui en geheime ingrediënten Bovenstaande salades worden afgegarneerd met verschillende luxe vlees- en vissoorten Amuseglaasjes Rivierkreeft gemarineerd in pesto Spiesje met tomaat, olijf en mozzarella en basilicum Lolly van geitenkaas en pistache nootjes Bijgerechten Kaasplank met diverse Franse en Hollandse kaassoorten, crackers en roggebrood Assortiment Mediterraanse vleessoorten als coppa di parma, chorizo en parmaham Garnituren Diverse soorten vers gebakken brood Roomboter en kruidenboter Remouladesaus Cocktailsaus Tapenades


Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3