Bedrijfscatering


Dagelijks verzorgen wij (met ons team van 65 medewerkers) voor circa 3000 gasten een gezonde en gevarieerde lunch op basis van verschillende concepten. Wij werken alleen met vers bereide producten, zoveel mogelijk uit de regio en van lokale leveranciers. Hierbij is de storytelling de basis van de lokale producten.

Uniek aan onze bedrijfscateringformules is dat er te allen tijde ondersteuning vanuit onze centrale keuken(s) mogelijk is. Hier worden onze vleeswaren en kazen elke dag vers gesneden, onze romige en groene salades worden vers gemaakt en onze huisgemaakte soepen rijkelijk gevuld. In onze webshop worden deze verschillende (regionale en lokale) leveranciers samengevoegd waardoor wij altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden.

Concepten

Restaurants

Kwaliteitsmetingen

Gezond en duurzaam

 

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2017
Webwinkel: MediaLab3