VTH Support

Cateringconcept VTH support
(Openboek of aanneemsom)

Alle producten worden vers op locatie bereid door cateringmedewerkers (in dienst van VTH of opdrachtgever). Personeel kan overgenomen worden tegen op dat moment geldende tarieven. Tarief van VTH medewerkers is € 23,50 per uur.

Mogelijkheid tot backup vanuit de centrale keuken, bij bijvoorbeeld onvoorziene bestellingen of calamiteiten (marktconforme tarieven, bezorgkosten € 32,50 per uur)

Regelmatig updates over veranderingen in de markt en producten (gratis)

2 maal per week aanvoer van producten middels gekoelde levering (gratis)

Begeleiding, monitoring, rapportering en evaluaties door manager bedrijfsrestaurants (optioneel € 100,- per maand)

Themaweken gefocust op gezonde voeding en verzorgd door VTH (optioneel € 100,- per themaweek)

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3