Management rapportages

Om de kosten te kunnen beheersen maken wij voor onze opdrachtgevers gespecificeerde rapportages. Hierin zitten minimaal de volgende berekeningen:

- Omzet per maand (cash, op rekening, per pin)
- Aantal bezoekers per maand
- Kosten voor banquetting
- Kosten overwerkmaaltijden
- Kosten evenementen
- Kosten deelfacturen (vrije verstekkingen, koffie, fruit, zuivel, foodmachines)
- Derving
- Omzet per dag
- Omzet per gast

Hierbij maken wij altijd de vergelijking met de voorgaande periode(n)

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3