HACCP

In de levensmiddelenbranche is hygiëne van groot belang. Bedorven of besmette producten leveren immers een gevaar op voor onze gezondheid! Daarom willen wij een goede kwaliteit  garanderen. Dit wordt mede gewaarborgd middels het HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) systeem. HACCP houdt in dat alle handelingen binnen VTH met betrekking tot het product worden nagelopen op mogelijke voedselveiligheids- en gezondheidsrisico’s voor de gast. Alle  medewerkers binnen VTH zijn HACCP gecertificeerd en werken met de voor hun van belang zijnde HACCP formulieren. Al onze vervoersmiddelen worden gereinigd volgens de HACCP richtlijnen, hiervoor ontvangen wij certificaten. Onze organisatie is opgeleid volgens de laatste HACCP (2016) richtlijnen en normen!

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3