Bacteriologisch onderzoek

Om zorg te dragen dat alle producten die verkocht worden door VTH hebben wij voor alle locaties een contract met Silliker uit Ede (onderdeel van Diversey). Zij komen eenmaal per jaar de locaties inspecteren om een bacteriologische toets uit te voeren en nemen monsters van diverse producten. Hiervan worden rapporten gemaakt die met alle betrokken partijen besproken zullen worden. Met de opdrachtgever zullen de uitkomsten tijdens het periodieke overleg besproken worden. Wanneer er maatregelen noodzakelijk zijn zal er een plan van aanpak worden gemaakt om te zorgen dat de toets de volgende keer op genoemde punten voldoende zal scoren.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Neem dan (telefonisch) contact op met één van onze medewerkers.

Wij hebben een eigen centrale keuken. Hier wordt gewerkt met speciale klimaatbeheersing en volgens de strengste HACCP normen.
Dagelijks vers gesneden kaas, vleeswaren, huisgemaakte salades, soepen, desserts, vers afgebakken (belegde) broodjes, buffetten en diners worden getransporteerd naar verschillende opdrachtgevers.
Hierdoor staat VTH garant voor een optimale en constante smaak-, geur- en kleurbeleving.

Voor ieder evenement wordt een op maat gemaakte offerte uitgewerkt waarin alle wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk arrangement speciaal voor de gelegenheid. Middels een ruime verhuurvloot van diverse materialen en een goed logistiek apparaat maakt VTH van elke locatie een unieke feestlocatie.
Van een steigerhouten statafel met gezellig haardje tot een compleet ingerichte feesttent met professionele verlichting, geluid en entertainment!
Alle rechten voorbehouden - Catering & Party Service van 't Hooge 2018
Webwinkel: MediaLab3